Juniorträningsdag den 24 februari på Loft i Skövde för dig som är 10 - 16 år, både killar och tjejer med max 36 i hcp

Sponsor till Ladies Tour 2023

Vi i damkommittén vill uppmuntra alla damer att vara med och tävla, träffas och trivas och i år har vi kunnat vässa priserna med hjälp av en sponsor. Hoppas vi blir många tävlingssugna damer som kommer att delta i varje deltävling fram till den 16 september då sista deltävlingen går av stapeln på Herrljunga GK.

Förutom våra nettopriser i varje klass efter varje deltävling samt möjligheten att samla poäng till poängjakten har vi i år ytterligare priser.

Lundsbrunn Resort & Spa sponsrar med ett fantastiskt pris som har ett värde på 3,700kr/presentkort!

Du som har chansen att vinna detta pris och är med och spelar sista deltävlingen i Herrljunga, samt varit med på totalt minst 3 deltävlingar.

Första pris: A, B och C klassen:
Golfpaket med övernattning & tre rätters middag för 2 personer på Lundsbrunn Resort & Spa inkluderat Greenfees på Lundsbrunns GK.

Ni som vinner är hjärtligt välkommen ut på en ljuvlig runda  på Lundsbrunns vackra parkbana, en naturskön upplevelse med det blommande berget Kinnekulle i bakgrunden därefter så skämmer Lundsbrunn Resort & Spa bort er båda med god mat i restaurangen och därefter sköna sängar i någon av deras fina hotellboenden!

Lundsbrunn Resort & Spa – Hotell, Spa, Restaurang och Konferens

Lundsbrunns Resort & Spa logo svart

Glöm inte att anmäla er till alla våra deltävlingar!

Välkomna!!