Sponsor till Ladies Tour 2024

Vi i damkommittén vill uppmuntra alla damer att vara med och tävla, träffas och trivas och i år har vi kunnat vässa priserna med hjälp av en sponsor. Hoppas vi blir många tävlingssugna damer som kommer att delta i varje deltävling fram till den 15 september då sista deltävlingen går av stapeln på Ekarnas GK.

Förutom våra nettopriser i varje klass efter varje deltävling samt möjligheten att samla poäng till poängjakten har vi i år ytterligare priser.

Lundsbrunn Resort & Spa sponsrar med ett fantastiskt pris även i år!

Du som har chansen att vinna detta pris och är med och spelar sista deltävlingen i Ekarna GK , samt varit med på totalt minst 3 deltävlingar.

Första pris: A, B och C klassen:
Först spelar ni en Golfrunda på Lundsbrunns golfbana därefter är ni välkomna till Lundsbrunns Resort & Spa med inträde till spaavdelningen. Där sveper ni in er i varsin badrock och slår er ner i relaxavdelningen, där inredningen är både lyxig och mysig med känsla av historia och återhämtning. Efteråt serveras en härlig räkmacka.

Ni som vinner är hjärtligt välkomna ut på en ljuvlig runda  på Lundsbrunns vackra parkbana, en naturskön upplevelse med det blommande berget Kinnekulle i bakgrunden. Därefter så skämmer Lundsbrunn Resort & Spa bort er i sin exklusiva relaxavdelning och med en lyxig räkmacka efteråt. En förhoppning om en fulländad heldag!

Lundsbrunn Resort & Spa – Hotell, Spa, Restaurang och Konferens

Lundsbrunns Resort & Spa logo svart

Glöm inte att anmäla er till alla våra deltävlingar!

Välkomna!!